Now Reading
AVA lanceert JOYBOX: simpel, snel én samen knutselen

AVA lanceert JOYBOX: simpel, snel én samen knutselen

Een box vol leuke DIY concepten voor het hele gezin

AVA lanceert samen met advertising agency Friendship ‘JOYBOX’: fantasierijke DIY boxen om samen met je kinderen thuis creatief aan de slag te gaan. Ouders kunnen vanaf 13 oktober toffe qualitytime simpelweg online bestellen via www.joybox.be. Voor €45 krijg je een kant-en-klaar origineel DIY concept aan huis geleverd. Een pooping unicorn, corona piñata of verrassende voeldoos maken,… het kan allemaal. Met JOYBOX wil AVA gezinnen inspireren om hun creativiteit de vrije loop te laten en zich vooral samen te amuseren. JOYBOX maakt het creëren van memorabele familiemomenten gemakkelijk. Geen schermen, voorbereidend werk of stress, wél samen zorgeloos knutselen en genieten. Met elke box entertain je moeiteloos 1 à 2 kinderen, tussen de drie en de twaalf jaar oud. Geregeld zullen er ook nieuwe ludieke boxen uitgebracht worden.

Creatieve qualitytime, aan huis geleverd

Fun en creativiteit, zonder opzoekwerk of gedoe voor de ouders. Het kan bijna niet eenvoudiger: je kiest samen welke JOYBOX jullie het leukste vinden, en drie dagen later wordt de box aan huis geleverd. JOYBOX is een instant, last minute oplossing om samen met je kinderen van een verrassende, fijne namiddag te genieten.

Elke JOYBOX is een complete set waar je direct mee aan de slag kan. De box bevat alle DIY-benodigdheden: van de juiste lijm tot kleurrijke pompons voor de final touch. Mama’s en papa’s moeten op voorhand dus nergens aan denken (‘Heb ik wel de juiste kleurstof gekocht?!’), en kunnen zo ten volle genieten met hun kinderen.

JOYBOX: DIY zonder gedoe, weg van alle schermen

 “Het idee voor JOYBOX is ontstaan op een druilerige zondagnamiddag”, vertelt Philippe Blondé, creatief directeur bij Friendship. “Mijn twee kinderen van 5 en 9 entertainen is geen sinecure. Naar de overpriced cinema dan maar? Of weer uren op de iPad? Zoals de meeste ouders wil ik mijn kinderen creatief bezighouden, liefst zonder dat ze veranderen in ‘screen-zombies’. We zien steeds meer kinderen en volwassenen verslingerd geraken aan hun schermen. Ze zijn vast onderdeel geworden van ons leven, elke dag, maar mogen ook niet de overhand nemen. Tijd samen doorbrengen, samen je verbeelding gebruiken, samen knutselen of iets creëren is veel impactvoller dan samen zielloos zitten scrollen. Later ga je ook niet terugdenken aan al die leuke momenten samen op je smartphone of iPad, toch? Maar… elk weekend opnieuw op zoek moeten gaan naar inspiratie is niet evident. Juist daarom bieden we met JOYBOX ouders een instant oplossing: geen opzoekwerk, geen gedoe, gewoon alle DIY-benodigdheden in één keer aan huis geleverd. Dit is de ‘Hello Fresh’ van DIY thuisactiviteiten en hobby’s. Daarvoor is AVA, een Belgisch familiebedrijf met alles om het te maken qua knutselbenodigdheden, de gedroomde partner.

Fay en Koen Van Weddingen, bestuurders van AVA, beamen dit: “Als rasecht familiebedrijf staan wij volledig achter het creëren van quality family time. Creativiteit in alle facetten is een must voor een succesvolle toekomst van opgroeiende kinderen. Het aanscherpen van deze creatieve skills gecombineerd met een mooi familiaal moment is wat AVA wil bieden. Wij geloven in het succes van totaalpakketten om de klanten te faciliteren. Het succesverhaal van onze kant-en-klare pakketten voor feesttafels, kerstbomen en knutselen zijn hier een voorbeeld van. AVA en Joybox delen dezelfde complementaire strategie.”

Knotsgekke en trendy DIY concepten

De filosofie van JOYBOX is ‘In Fun We Trust’. Hoe gekker het concept, hoe beter dus. JOYBOX lanceert met vier fantasierijke boxen: kies voor het knutselen van een ‘Corona piñata’, een ‘Poke-in-the-eye-monster calendar’, een ‘What’s in the box’ voeldoos of een ‘Pooping unicorn’. En geen zorgen als je alle boxen hebt uitgeprobeerd, geregeld komen er nieuwe themaboxen bij.

“Elke JOYBOX werkt één uniek origineel concept uit, en dat mag gerust met een hoekje af”, zegt Philippe Blondé (creatief directeur Friendship). “Het moet vooral fun zijn om samen te maken. De boxen zullen ook inspelen op trends: een Fortnite en TikTok box staan bijvoorbeeld zeker op de planning.”

AVA helpt ouders creatief zijn

Met dit nieuwe innoverende concept komt AVA tegemoet aan de nieuwe noden en behoeften van families. Tijdens de Coronacrisis waren mama’s en papa’s plots niet enkel ouder, maar ook fulltime leerkracht en entertainer. En na een zestal maanden entertainen is het ‘creatieve vat’ bij veel gezinnen leeg.

“We voelen zeer sterk dat ouders niet enkel nood hebben aan knutselitems, maar vooral ook aan creatieve concepten”, zeggen Fay en Koen Van Weddingen, bestuurders van AVA. “JOYBOX biedt ouders een hapklare, betaalbare en toegankelijke oplossing om creatief te zijn met het hele gezin. Aangezien momenteel nog steeds wordt aangeraden om zoveel mogelijk binnenshuis te blijven, komt dit concept voor veel ouders als geroepen. We hopen dat gezinnen samen toffe, creatieve namiddagen zullen beleven dankzij JOYBOX.”

Kom je graag meer te weten? Stuur dan een mailtje naar eline@mmbsy.com.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top