Now Reading
Creëer een droom van een kinderkamer

Creëer een droom van een kinderkamer

Is je kleine spruit toe aan een echte jongens- of meisjesslaapkamer? Met de juiste meubelen en accessoires creëer je een knusse kinderkamer, waar je zoon of dochter graag wat tijd doorbrengt. Een kinderkamer is namelijk meer dan een slaapkamer alleen.

Het is ook een plek waar jouw kind zich kan terugtrekken met zijn of haar favoriete speelgoed, met vriendjes en vriendinnetjes en om het eerste huiswerk te maken. Hiervoor zijn, behalve een goed bed, ook diverse meubeltjes nodig. Ga voor een stevig bureau, een ruime kinderkast voor het opbergen van kleding en schoenen en een of meerdere kasten voor het opbergen van speelgoed. En uiteraard mag bijpassende decoratie niet ontbreken! Denk aan een plank aan de wand die plaats biedt aan knuffels, een fraai bedlampje of een fijne plek om te zitten. Zo creëer je een eigentijdse kinderkamer waar je kind nog jarenlang plezier van heeft!

Vul de kamer met mooie meubelen en accessoires: vloerkleed, lamp, muurstickers, poster, gordijnen, accessoires, kast. De inrichting van de kinderkamer begint uiteraard met een goed en stevig bed. Het assortiment biedt voor zowel jongens als meisjes diverse bedden met slimme opbergoplossingen. Een hoogslaper bijvoorbeeld, met kastjes en planken onderin. Hierin kan je kind al zijn of haar speelgoed opbergen. Met een stapelbed kan er altijd een vriendje of vriendinnetje blijven logeren. Dat kan een klassiek stapelbed zijn, met twee bedden boven elkaar, of juist een bed met een extra lade eronder. Deze biedt meteen plaats aan een extra matras. Handig voor in kleine ruimtes!

Voor het maken van huiswerk is een goed bureau onmisbaar. Er zijn diverse modellen verkrijgbaar, met extra opbergruimte in de vorm van laatjes of met een geïntegreerd kastje. Met accessoires zoals een pennenbakje, bewaarbakjes en een kleine lamp is het bureau van jouw kind helemaal af. En met decoratieve sfeermakers voor aan de wand is de kinderkamer helemaal compleet.

Kom je graag meer te weten? Stuur dan een mailtje naar margo@mmbsy.com.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top